My Items

I'm a title. ​Click here to edit me.

Komende dagen droog en aangename temperaturen

Komende dagen droog en aangename temperaturen

Donderdag starten we de dag met lokaal mistbanken. Het zal in de voormiddag nog even grijs blijven. Tegen de middag zal de zon er door komen en het zal de hele dag droog blijven. Als de opklaringen breder worden dan kunnen we een aangename 21 graden halen. Ook vrijdag zal het droog blijven maar zullen we de zon vaker te zien krijgen en daardoor klimmen de maxima naar 21°C, lokaal zelfs 23 graden. Zaterdag blijft het eveneens droog en dat met maxima die met 24 graden bijna zomers zullen aanvoelen. Zondag zakken de temperaturen terug naar 21°C. Op een lokale bui na zal het overal droog blijven. De nieuwe werkweek starten we droog met maxima van 19 graden. Ook dinsdag krijgen we een overwegend zonnige dag met 21 graden als maxima. Ook de rest van volgende week krijgen we rustig droog weer met maxima van 20 graden. Tegen het einde van de maand zal het iets wisselvalliger worden.

VIDEOCLIP: Jason Derulo - Acapulco

VIDEOCLIP: Jason Derulo - Acapulco

Wat een leuke nieuwe single van Jason Derulo. Bekijk en beluister Acapulco hier beneden.

VIDEOCLIP: The War On Drugs ft. Lucius - I Don’t Live Here Anymore

VIDEOCLIP: The War On Drugs ft. Lucius - I Don’t Live Here Anymore

Een band die we in Vlaanderen zelden in de hitlijsten terug vinden is The War On Drugs en dat ondanks dat ze steengoede muziek maken. Sinds deze week is de titeltrack ‘I Don’t Live Here Anymore’ (ft. Lucius) van hun album uitgebracht als single. Het is na ‘Living proof’ het tweede nummer van het album dat is uitgekomen. Voor hun laatste plaat ‘A Deeper Understanding’ uit 2017 wonnen ze nog de Grammy voor beste rock album.

VIDEOCLIP: Emeli Sandé - Family

VIDEOCLIP: Emeli Sandé - Family

Emeli Sandé laat weer van zich horen. De Schotse zangeres hoopt met haar nieuwe single ‘Family’ opnieuw een hit te scoren. Ze schreef de song samen schreef met Henri Davies. Sandé kennen we nog wel van de hits ‘Next to me’, ‘Read All About It, Pt. III’ en ‘Beneath your beautiful’. De single ‘Family’ zal ook terug te vinden zijn op haar nieuwe album.

BELUISTER: Abdou - Aicha (Geloof in mij)

BELUISTER: Abdou - Aicha (Geloof in mij)

Aicha, een grote hit destijds van de Algerijns-Franse zanger Khaled, heeft na zovele jaren een officiële Nederlandstalige bewerking. Abdou, finalist van de allereerste editie van X-Factor in ons land, is zeer blij met zijn versie. Abdou scoorde eerder al in Vlaanderen met "Laatste Dans", "Weer Opnieuw" en "Hart Van Goud".

Allereerste Police Drone Day op vliegveld Kiewit

Allereerste Police Drone Day op vliegveld Kiewit

De politie Limburg Regio Hoofdstad organiseerde voor het eerst een Police Drone Day op het oudste vliegveld van België, Aero Kiewit. Dit uniek evenement is tot stand gekomen door een noodzaak aan uitwisseling van expertise en informatie tussen de politiediensten onderling en tussen de verschillende hulpverleningsdiensten. Sinds 1 maart 2021 beschikt de politie Limburg Regio Hoofdstad over een eigen droneteam met 6 piloten....lees verder... Bron: limburgnieuws.be

VIDEOCLIP: The Starlings - Lost Our Minds

VIDEOCLIP: The Starlings - Lost Our Minds

The Starlings maken cover van Urbanus. The Starlings wisten de AB helemaal stil te krijgen met hun intieme versie van De Wereld Is Om Zeep. “We hebben het ver-Starlingst én vertaald”, klinkt het. Een versie die Urbanus meteen “pakt”.

Heb jij de feestinjectie van 200 euro al aangevraagd?

Heb jij de feestinjectie van 200 euro al aangevraagd?

Sinds 1 juni en nog tot 1 december kunnen de erkende sociaal-culturele verenigingen én initiatiefnemers van straat- en buurtfeesten een feestinjectie tot 200 euro aanvragen bij de dienst Vrije Tijd. We sommen kort de belangrijkste voorwaarden op: • De activiteit vindt plaats tussen 1 juni en 31 december • Het gaat om een kleinschalige activiteit (ordegrootte 50-75 personen) van een Hoeseltse sociaal-culturele vereniging die aangesloten is bij de Cultuurraad of om een straat- of buurtfeest • De activiteit is besloten (niet openbaar), maar gaat anderzijds wel uit van ‘openheid’, d.w.z. een ganse straat, buurt, of vereniging zonder iemand uit te sluiten (dus geen samenzijn van ‘enkele’ buren, geen vriendenreünie, geen familie-of verjaardagsfeest, geen privéfeestjes voor de verenigingen of buurt,…) • De activiteit gaat door op het grondgebied van de gemeente Hoeselt • Per organisatie en per initiatief is slechts één kandidatuur ontvankelijk • De maximumtoelage per initiatief bedraagt 200 euro • Wie eerst komt, eerst maalt en dit zolang er budget beschikbaar is (tot 10.000 euro); Meer info vind je op het aanvraagformulier dat je kan bekomen aan het vrijetijdsloket in Ter Kommen. De Cultuurdienst en Cultuurraad hopen zo de Hoeseltse verenigingen de nodige steun te bieden om een vlotte heropstart van hun werking mogelijk te maken. We wensen hen daarbij alvast alle succes toe en willen nog benadrukken dat het team van de vrijetijdsdiensten altijd voor hen paraat staat voor de nodige hulp en ondersteuning waar dat mogelijk is! Vrije tijd in Hoeselt Europalaan 2 089 30 92 10 vrijetijd@hoeselt.be Bron: Hoeselt Mag Gezien

26-09-2021: K. Harmonie St. Cecilia Hoeselt organiseertontbijtmandservice

26-09-2021: K. Harmonie St. Cecilia Hoeselt organiseertontbijtmandservice

Verwen jezelf of verras je buren, familie of vrienden op zondag 26 september met een overheerlijke ontbijtmand! Deze ontbijtservice, georganiseerd door de K. Harmonie St.-Cecilia Hoeselt, vervangt voor het tweede jaar op rij de jaarlijkse eetdag als gevolg van de huidige Corona-situatie. Ze bieden zowel een uitgebreide standaard ontbijtmand als een luxe ontbijtmand met bubbels en lekkere verrassing aan: - standaard ontbijtmand (30 euro voor 2 personen of 18 euro voor 1 persoon) - Luxe ontbijtmand (42 euro voor 2 personen of 30 euro voor 1 persoon). De ontbijtmanden kunnen afgehaald worden in GC Ter Kommen tussen 7.00 en 11.00 uur of indien gewenst geleverd worden op een door jou opgegeven adres (binnen een straal van 15km van GC Ter Kommen). Het is eveneens mogelijk om een persoonlijke boodschap toe te voegen aan de ontbijtmanden. De aankopen voor de ontbijtmanden worden gedaan bij lokale handelaars. U steunt hierdoor dus zowel de harmonie als de lokale ondernemers. Inschrijvingen graag vóór 20 september via het formulier op onze website: www.harmoniehoeselt.be/ tickets of via email naar tickets@harmoniehoeselt.be

BELUISTER: Benny Sings - Dancing in the Dark

BELUISTER: Benny Sings - Dancing in the Dark

Benny Sings, een Amsterdamse singer-songwriter en producer, heeft van de rockklassieker Dancing In The Dark van Bruce Springsteen een swingende en jazzy versie gemaakt. Benny Sings heeft de track samen met zijn band opgenomen in de legendarische Wisseloord-studio in Hilversum. Wij vinden deze versie alvast geslaagd.

Mart Hoogkamer scoort hit met 'Ik Ga zwemmen'

Mart Hoogkamer scoort hit met 'Ik Ga zwemmen'

Afgelopen zondag had Robby van Beverdael maar liefst 3 nieuwkomers mee in de Nederlandstalige Top 30. Het gaat om Bart Herman (28), Guillaume Devos (25) en André Hazes Jr. met Maak me wakker (12). Ook zien we dat Mart Hoogkamer de hoogste positie in de lijst heeft te pakken. De volledige lijst vind je hier. 1 2 Mart Hoogkamer - Ik ga zwemmen 2 1 Metejoor & Emma Heesters - Rendez-vous (ex-tip) 3 3 Niels Destadsbader & Regi - De wereld draait voor jou (ex-tip) 4 4 Cookies And Cream - Misje 5 5 Camille - Vuurwerk (ex-tip) 6 6 Ronny Retro - Zuipte wa teveel 7 7 Bazart - Anders (ex-tip) 8 10 Isabella A ft. Tim Akkerman - Ik denk teveel 9 11 Suzan & Freek - Onderweg naar later (ex-tip) 10 8 Lennert Wolfs & zegmaarsam - Lola